Kauwgom verwijderen bedrijventerrein

Bedrijventerrein ontsierd door afval

Bedrijventerreinen zijn maar al te vaak een verzamelplaats van rommel. Door het ontbreken van adequaat toezicht en afvalbakken laat menigeen zijn rotzooi liggen. Bij de snackwagen waar men wat eet. Of naast geparkeerde vrachtwagens en personenauto’s waar sporen te zien zijn die chauffeurs en hun medepassagiers hebben achtergelaten. 
Iemand moet wachten op een afspraak bij een klant. Zittend in de auto voor het bedrijf doodt hij of zij de tijd met het roken van een sigaret of het kauwen op een stukje kauwgum. Intussen worden de laatste aantekeningen doorgenomen. Dan is het tijd om te gaan. Het raampje gaat open en de kauwgom wordt uitgespuugd. Sporen verdwijnen

Het gevolg is een parkeerterrein met plakkerige kauwgumresten en ander afval. Met papierrommel en sigarettenpeuken weten de veegwagens van de gemeente wel raad. Maar niet met de vastgekleefde stukjes kauwgom.
GumFree kan beheerders van bedrijventerreinen een goede dienst bewijzen. Wij kunnen namelijk met ons milieuvriendelijke middel de kauwgomvlekken verwijderen. Op duurzame wijze. Op de ondergrond is daarna geen spoor meer te vinden. En het terrein is weer een visitekaartje voor de gemeente. 
Op afspraak komen wij langs voor een demonstratie en een kostencalculatie. Heeft u belangstelling, stuur dan een mail naar rvdberg@gumfree.net

GumFree Allround

De aanpak van het kauwgumprobleem op bedrijventerreinen kan met de met GumFree Allround.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic