Kauwgom verwijderen evenementengebouwen

Evenement geslaagd, rommel blijft

Popconcerten, tentoonstellingen en beurzen: een evenementengebouw heeft veel te bieden. Bij zo’n evenement valt er voor bezoekers nog meer te genieten. Bijvoorbeeld van eten en drinken bij horeca-uitgiftepunten en drank- en etenswarenkiosken. Gasten willen niet alleen vermaakt, maar ook verwend worden. 
Tijdens pauzes neemt menig bezoeker het niet zo nauw met de regels. Waar laat je je afval, je lege bekers en je kauwgum als een prullenbak niet direct in je blikveld komt? Op de grond dan maar.    GumFree helpt schoonmakers

Het ‘slagveld’ na een grootschalig evenement kan groot zijn. Rommel ligt verspreid door het gebouw. Het meeste is makkelijk op te ruimen. Restjes kauwgum niet, tot grote frustratie van de schoonmaakploeg. Daar kan GumFree een helpende hand bieden. Wij  zorgen ervoor dat kauwgomresten spoorloos én milieuvriendelijk verwijderd worden. 
Die oplossing is goedkoper dan u denkt. Wilt u weten wat dat kost, maak dan een afspraak met ons. Mail uw verzoek naar rvdberg@gumfree.net. Ook kunt u zo informatie over GumFree aanvragen.
 
GumFree Allround

Het verwijderen van kauwgumplekken in een evenementengebouw kan het beste worden uitgevoerd met behulp van de GumFree Allround.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic