Kauwgom verwijderen sportfaciliteiten

Kauwende sporters en fans

Sportfaciliteiten hebben meerdere dingen gemeen. Ze dienen om mensen hun sport te laten beoefenen. Vaak bieden ze ook ruimte aan supporters om hun favorieten aan te moedigen. En horecavoorzieningen voor de inwendige mens.
Sporters nemen ter ontspanning vaak een stukje kauwgum. Datzelfde geldt voor de toeschouwers op de tribune. Maar op een gegeven moment is men uitgekauwd. En wil men het kleverige goedje kwijt. Dat belandt in de afvalbak, maar helaas ook vaak op de grond in de kleedkamer. Of onder de spelersbank in de zaal. Of tussen de zitplaatsen op de tribune. Ergernis over vlekken
De ergernis bij wie de plakkerige resten moet opruimen, is groot. Het lijkt onbegonnen werk om de vlekken te verwijderen. Niks is minder waar! Want GumFree heeft voor u dé oplossing. In slechts 5 seconden zorgt ons milieuvriendelijke middel ervoor dat er niks meer te zien is.
Wilt u weten hoe de rekensom uitvalt voor uw sportfacilteiten? En wilt u met eigen ogen zien hoe het middel korte metten maakt met kauwgomrestanten? Maak dan een afspraak per mail: rvdberg@gumfree.net
 
GumFree Continue 

Voor kauwgumvrije sportfaciliteiten heeft GumFree uiteraard de juiste oplossing in het pakket.  Met de GumFree Continue bestrijdt u dat vervelende probleem optimaal.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic