Kauwgom verwijderen Stadion

Trappen en catacomben kleven volop

Het stadion is afgeladen voor de kampioenswedstrijd. De sfeer is opperbest. In de catacomben doen verkopers van bier en fris, snacks, ijsjes en snoepgoed prima zaken. Op weg naar hun plaats in het stadion laten de supporters een spoor achter van frietzakjes, blikjes, snoepwikkels en ander afval.
Dan begint het duel en de spanning is voelbaar. Nerveus steekt menigeen een stukje kauwgom in zijn of haar mond. Regelmatig is verversing nodig en belandt de uitgewerkte kauwgum op de tribunes. Bij het leegstromen van het stadion worden de kleverige resten verder platgetrapt en uitgesmeerd.

Effectief middel

Ongetwijfeld een herkenbaar beeld na een voetbalwedstrijd. Als stadiondirectie zit u met de rotzooi. Gelukkig heeft GumFree de oplossing van het kauwgomprobleem in huis. Restanten worden rap verwijderd door ze te besproeien met een zeer effectief werkend middel. Uiteraard is dat onschadelijk voor het milieu.
Wat onze methode kost voor een stadion? Dat willen wij u graag voorrekenen, al of niet in combinatie met een demonstratie van het middel en de apparatuur. Stuur ons een mailtje en we nemen snel contact op: rvdberg@gumfree.net.
 
GumFree Allround
Voor de beste aanpak van het kauwgomprobleem in het stadion raden wij u aan om gebruik te maken van de GumFree Allround.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic