Kauwgom verwijderen winkelcentra

Afvalberg na dagje winkelen

Het is een gezellige drukte in het winkelcentrum. Niet vreemd, want de mix van bekende winkelmerken en kleinere speciaalzaken maakt het aantrekkelijk voor de consument. Ook de horeca is ruim vertegenwoordigd met snackcorners en terrasjes. 
Een vervelend bij-effect is wel dat die gezelligheid nogal wat afval oplevert. Veel rommel belandt helaas naast de prullenbak. En op straat laten winkelende voorbijgangers – jong en oud – hun sporen na in de vorm van lastig te verwijderen kauwgumresten.  Kauwgom snel verdwenen

Maar er is goed nieuws! GumFree heeft de oplossing voor die plakkerige rommel. Met ons milieuvriendelijke middel zijn die sporen zo verdwenen. Dat is een kwestie van seconden. Daarna ziet het winkelcentrum er weer spic en span uit.
Het kostenplaatje kunnen wij eenvoudig in beeld brengen. Dan weet u precies waar u aan toe bent. Een afspraak maken of meer willen weten over GumFree? Mail ons via rvdberg@gumfree.net en u krijgt snel bericht.
 
GumFree Unlimited

Voor het verwijderen van kauwgum uit winkelcentra heeft GumFree twee verschillende opties. U kunt of de GumFree Unlimited gebruiken voor een optimaal resultaat.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic