Kauwgom verwijderen ziekenhuis

Onhygiënisch op stoep van ziekenhuis

In ziekenhuizen is het een voortdurend komen en gaan van mensen. Niet alleen van patiënten, maar ook van bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis. Om tijdens het wachten op de afspraak of het bezoekuur de tijd te doden, wordt buiten nog snel even een sigaret gerookt of neemt men een kauwgumpje. Eindelijk is het zover, maar waar laat je de kauwgom?
Helaas belandt zo’n propje vaak op de stoep voor de ingang. Daar trappen andere mensen per ongeluk op, wat de plakkerige boel op de grond vergroot. Vanuit hygiënisch oogpunt is dat – zeker bij ziekenhuizen waar viezigheid uit den boze is – niet bevorderlijk.

Razendsnel kauwgomvrij
Om dat kleverige probleem adequaat te bestrijden, biedt GumFree een milieuvriendelijke oplossing aan. Ons middel zorgt ervoor dat kauwgumresten na behandeling met een van onze machines binnen 5 seconden verdwenen zijn. Daarna is de buitenruimte voor het ziekenhuis weer kauwgumvrij.
Op welke kosten moet u rekenen als u met onze machines en middelen aan de slag wilt? Dat kunnen we toelichten tijdens een afspraak met u. Wilt u van tevoren al informatie hebben? Stuur dan een mail naar rvdberg@gumfree.net.

GumFree Allround
Voor het verwijderen van kauwgomrestanten bij ziekenhuizen raden we aan om gebruik te maken van een GumFree Allround.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic