Kauwgom verwijderen camping

Restjes kauwgom verstoren het beeld

Als de temperaturen zomerse waarden bereiken, lokt de camping. Of dat nu is voor een lang weekendje weg of voor de geplande zomervakantie. De gasten vermaken zich opperbest. De campingwinkel en de patatzaak draaien overuren. Men kijkt niet op een euro. Als kindlief nog een zakje chips of een pakje kauwgum wil, is dat geen probleem.
Met de nieuwe vriendjes wordt het hartige of kleverige snoepgoed gedeeld. Zakjes, papier en kauwgomproppen slingeren op de ondergrond, ondanks bordjes die verwiijzen naar de afvalbak. De zon maakt vlekken extra kleverig die zich lastiger laten verwijderen.

Camping weer vlekvrij                            
Voor GumFree is dat geen enkel probleem. Wij weten wel raad met zulke hardnekkige kauwgumrestanten. Op milieuvriendelijke wijze is deze verwijderingsklus in een oogwenk geklaard. Sporen zijn er niet meer te vinden, uw camping is weer vlekvrij!
Dat zal wel boven mijn schoonmaakbudget zijn, denkt u waarschijnlijk. Niets is minder waar; dat rekenen we graag voor. Op afspraak komen we langs en kunnen desgewenst de werkwijze demonstreren. Laat het ons weten via een mailbericht aan rvdberg@gumfree.net.

GumFree Continue
Op de camping kunt u met onze GumFree Continue prima uit de voeten om alle restjes kauwgum weg te werken.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic