Kauwgom verwijderen gemeente straat plein park

Kauwgom verwijderen van straat

Hoe worden straten, parken en pleinen van gemeentes weer kauwgomvrij?

Gemeentes willen hun stad of dorp het liefst een aansprekende uitstraling geven. Voor zowel inwoners als bezoekers moet het daar aangenaam vertoeven zijn. Fraaie straten en pleinen verhogen de aantrekkingskracht van een gemeente. Dat geldt eveneens voor een mooi aangelegd park. Mensen voelen zich nu eenmaal prettiger in zo’n schone en tot de verbeelding sprekende omgeving.
Helaas zijn er in het straatbeeld maar al te vaak zwerfafval, lege blikjes, sigarettenpeuken en veel kauwgomresten te zien. Het trottoir ligt vol met rommel. Wie een park bezoekt, merkt dat er soms meer afval naast de prullenbakken ligt dan er in. Dat is velen een doorn in het oog. Al die rotzooi is slecht voor het milieu en voor de leefomgeving. Het kan zelfs zorgen voor een negatieve invloed in sociaal opzicht.

Hoe verwijder je kauwgom?
Gelukkig valt het kauwgomprobleem op straat, in de openbare ruimte of in groenvoorzieningen prima te bestrijden. Ook in gebouwen, zoals sporthallen, zwembaden en scholen, is dat het geval. Daarvoor heeft GumFree een uitermate effectieve schoonmaakmethode in huis, waarmee gemeentes deze hardnekkige problematiek kunnen aanpakken. Bovendien gebeurt het verwijderen op duurzame en milieuvriendelijke wijze. GumFree heeft een gepatenteerd systeem om kauwgom binnen 5 tot 6 seconden te verwijderen. In een oogwenk is de kauwgomvlek verdwenen dankzij de behandeling met onze GumFree-vloeistof en onze speciale apparatuur.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het kauwgomvrij maken van straten, pleinen en parken in uw gemeente? Stuur een mail naar rvdberg@gumfree.net, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. In een gesprek kunnen wij alle mogelijkheden toelichten.

Hoe werkt kauwgom verwijderen op straat?
De GumFree-vloeistof wordt in kokende druppeltjes meegenomen met de stoom. Aan het einde van de lans is een borstel bevestigd. Met die borstel maakt u krasjes in de kauwgom, zodat de vloeistof zijn werk kan doen.
 Vervolgens wordt kauwgom volledig milieuvriendelijk opgelost in 4 á 5 seconden.

  • GumFree flexible messingborstel: toepasbaar op alle steensoorten.
  • GumFree strong roestvrijstaal: alleen voor beton en hardgebakken stenen.

GumFree haalt alle soorten kauwgom – ook suikervrije kauwgum – weg van iedere soort bestrating.

Met welke apparatuur kan kauwgom van het trottoir worden verwijderd?

Voor gemeentes waar op straten en pleinen en in parken kauwgum moet worden verwijderd, is de GumFree Unlimited de optimale oplossing. Met dit apparaat ziet elke straat er na een doeltreffende behandeling weer aantrekkelijk uit, zonder de hinderlijke, platgetrapte kauwgomplekken. De GumFree Unlimited is in staat om overlast door kauwgom adequaat aan te pakken. Het is een CE-gekeurde kauwgomverwijderingsmachine waar u de hele dag op kunt rekenen. Met zijn constante druk van 7 bar haalt u moeiteloos vanaf een buitentemperatuur van 0 graden Celsius 5000 kauwgomstukjes per dag weg. De GumFree Unlimited is speciaal ontwikkeld om samen te werken met de Honda generator EU30is met wielen.

Bent u benieuwd naar de capaciteit van onze kauwgomverwijderingsmachines? Graag geven wij een demonstratie op de door u uitgekozen locatie. Bel of mail ons voor een afspraak.

Voor alle apparaten en middelen die GumFree levert, geldt vanzelfsprekend dat deze zijn getest en goedbevonden door TNO en andere officiële keuringsinstanties. De rapporten kunnen wij desgevraagd toesturen aan opdrachtgevers.

Welke schoonmaakmiddelen zijn nodig voor kauwgomverwijdering?

Wat zijn de beste middelen om kauwgomvlekken op de beste en voor het milieu meest vriendelijke manier te verwijderen? GumFree heeft dankzij jarenlange ervaring in dit vakgebied de kennis in huis om te kunnen stellen dat onze GumFree-vloeistof voor elke situatie te gebruiken is, in combinatie met een van onze verwijderingsmachines.

Waar kan men apparatuur krijgen voor kauwgomverwijdering?

Voor gemeentes is het goed om te weten dat er gespecialiseerde bedrijven zijn die de kauwgomoverlast in het straatbeeld kunnen aanpakken. GumFree is zo’n specialist die inmiddels een groeiend aantal steden tot zijn klantenkring mag rekenen. In verschillende grote en kleinere plaatsen – in diverse provincies – zijn onze machines een bekend verschijnsel op straat. Tot tevredenheid van de mensen die dagelijks gebruikmaken van openbare ruimtes!
Wilt u de straten, pleinen, parken en gebouwen binnen gemeentegrenzen ook weer vrij hebben van kauwgom, klop dan aan bij GumFree. Wij kijken dan samen met u hoe wij het kauwgomprobleem het beste kunnen aanpakken.

Voor meer informatie over onze producten en service kunt u aanvragen via het contactformuliertje op deze pagina.
Extra informatie over kauwgom verwijderen.

Op straat moet men uitkijken om niet in plakkerige stukjes kauwgom te stappen. Het gevolg is dat het kleverige goedje in de schoenzolen terechtkomt. Men stapt daarmee ongemerkt in de auto. Zo komen er vlekken op de automat of op de bekleding van de stoelen. Het leidt tot veel ergernis, want niets is zo vervelend als schoenen met kauwgomrestanten, of – nog erger – kleren. En als stukjes kauwgom van de straat onbewust meegenomen worden in huis en in de vloerbedekking belanden, daar is niemand blij mee...

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic