Kauwgom verwijderen scholengemeenschappen

Scholieren laten sporen na

Zo, eindelijk pauze! In een mum van tijd stroomt het schoolplein vol met joelende kinderen. De kans om bij te praten. En om te checken wat er speelt in de digitale wereld via de mobieltjes. Gedachteloos verorberen de scholieren snacks en snoepgoed. De meegebrachte broodjes blijven in de tas. Wikkels en papiertjes vallen op de grond.
Dan klinkt de zoemer, tijd voor een nieuwe les. Op weg naar de ingang wordt snel een stukje kauwgum uitgespuugd.Hardnekkige kauwgomresten

Zo’n met afvalresten bezaaid plein is op scholen de dagelijkse realiteit. Hardnekkige kauwgomresten vormen de grootste hoofdbrekens. Met dat probleem rekent GumFree genadeloos af. Ons milieuvriendelijke middel laat de resten in een oogwenk verdwijnen.
Wat kost dat, zult u zich als schooldirecteur afvragen. Maak een afspraak met ons en wij komen het voorrekenen. Als u intussen meer wilt weten over GumFree, kunt u mailen naar rvdberg@gumfree.net.
 
GumFree Allround 

Wilt u een eind maken aan het hardnekkige kauwgomprobleem op uw school? Dat kunt u het beste doen met onze GumFree Allround.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic