Kauwgom verwijderen horeca

Kauwgumpropjes onder tafelblad

Wie aan horeca denkt, denkt aan gezelligheid. Of dat nu buiten op het terras is, of binnen. Met een groepje vrienden rond de stamtafel hangen in de favoriete kroeg. In de loungebanken bij het strandpaviljoen lekker onderuitzakken. Wie wil er nog kauwgum? Daarna is het tijd om wat bestellen. Dan branden de verhalen los. Laat de drankjes en de schaal met snacks maar komen. Zo, daar is de bestelling al. Maar wat te doen met het stukje kauwgom? Achteloos belandt het op de vloer of wordt het onder de tafel geplakt.Meubilair weer schoon

Welke horeca-uitbater herkent het bovenstaande niet? Maar hoe pakt u dit kleverige probleem doeltreffend aan? Dan komt GumFree in beeld. Met een duurzame aanpak die zeker niet zoveel kost is als u denkt. Met ons kauwgumverwijderingsmiddel verdwijnt elk restje als sneeuw voor de zon. Daarmee zien uw meubilair, uw vloer en uw zaak er weer spic en span uit.
Graag komen wij langs voor een demonstratie en een kostenberekening. Mail ons  voor meer informatie en het maken van een afspraak: rvdberg@gumfree.net.
 
GumFree Continue
Voor meubilair en een vloer zonder ontsierende kauwgumresten in uw horeca-etablissement is de GumFree Continue een adequate oplossing.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic