Kauwgom verwijderen vliegveld

Nerveus wachten, kauwgum helpt...

Vliegvelden zijn te vergelijken met een mierenhoop. Overal krioelen mensen langs elkaar heen. Met het vliegtuig reizen betekent vaak rondhangen. Wachtend op de aansluitende vlucht. Of op diegene die aankomt. Kijkend op de vluchtinformatieborden. Nerveus steekt menigeen een stukje kauwgom in zijn of haar mond. Duurt het erg lang, dan is een nieuw kauwgumpje wel lekker. En het oude komt niet altijd in de prullenbak terecht.
Om de tijd te doden gaan de meegekomen kinderen richting eetgelegenheid. Met een drankje en een snack zoeken ze een zitplaats. O ja, waar laten we onze kauwgum? Ach, niemand die het ziet. Er ligt wel meer op de grond...Probleem voor schoonmakers
Luchthavendirecties hebben bijna 24 uur per dag en 7 dagen per week met het probleem van kauwgomresten te maken. Schoonmaakploegen hebben er hun handen vol aan. Want die rommel zit op de vreemdste plekken vastgeplakt. 
Daarom is het goed om te weten dat GumFree dé oplossing voor u in huis heeft. Met ons milieuvriendelijke middel pakken we de restanten aan. Na afloop is er geen spoor meer terug te vinden. 
Kan uw luchthaven zo’n rigoreuze aanpak gebruiken? Maak dan een afspraak met ons, zodat we kunnen laten zien hoe het middel en de apparatuur werken. Dan rekenen we meteen voor wat de kosten zijn. Mail naar rvdberg@gumfree.net en wij nemen snel contact met u op.
 
GumFree Unlimited
Gezien de grote vloeroppervlakte op een vliegveld waar kauwgum een probleem is, kan dat het beste worden aangepakt met de GumFree Unlimited.

Informatie aanvragen

Wij nemen snel contact met u op.

© 2017 GumFree - The Chewing Gum Remover. GumFree staat voor kauwgom verwijderen. | Algemene voorwaarden | Disclaimer

Website: Finegraphic